Från Statist till Skådespelare – Intervju Andreas Gauffin

Andreas Gauffin – En energisk skådespelare!

Under hösten 2021 kommer jag att intervjua statister och skådespelare, om deras framgångar och hur långt de kommit i sin dröm om att få skådespela.

Det som är intressant är att se olika människors drivkrafter att vilja vara inom filmens område.

Intervjun med Skådespelaren Andreas Gauffin, som för bara tre år sedan började som statist och numera skådespelar är oerhört intressant. Att komma fram på så kort tid är ovanligt.

Här får vi höra Andreas att på ett öppenhjärtigt sätt berätta om sin tuffa uppväxt, för att sedan ta tag i situationen och nu göra det han alltid velat göra, att skådespela.

Vad tycker Andreas om att ha varit statist och nu vara en skådespelare? Vi kommer att ställa ett liknande antal frågor till alla som intervjuas

Filmen som Ni kommer att se är copyrightskyddad för Arga Mannen AB.

Alla uttalanden från de som intervjuas är deras egna och de ansvarar själva för innehållet som framförs.

Jag producerar intervjuerna för att sedan lägga ut filmen/filmerna på Youtube.

Ni som är med kommer att få tillgång till intervjuerna (som filmas), till Era egna olika syften, t.ex som showreelmateriel o dyl.

Vill du bli intervjuad är det bara att skicka ett kortare mail till mig, Thomas Gjutarenäfve via argamannen@argamannen.se

Vem söker jag? Personer som bara ramlat in i filmens värld och sedan utvecklats och gläds åt att få jobba med film och teater. Alla som intervjuas kommer att få berätta sin egen historia med hjälp av frågor som är både generella och specifika.

Detta projekt innebär att du som intervjuas får din egen tid och rum i filmen. Varje person intervjuas under ca 1 h. Vi spelar in i min studio i Tullinge

Vill Ni se några av de tidigare intervjuer jag gjort, så hittar Ni dem här: www.filmetablissemanget.se

Andreas Gauffin till vänster och programledaren Thomas Gjutarenäfve till höger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.